Header Reklam
Header Reklam

Castrol’den, rüzgâr enerji santralleri bakım platformu “ONYX InSight”

26 Temmuz 2018 Dergi: Temmuz-Ağustos 2018
Castrol’den, rüzgâr enerji santralleri bakım platformu “ONYX InSight”

ICCI 2018 kapsamında Castrol Ticari ve Endüstriyel Yağlar Satış Müdürü Hakan İnan’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Rüzgâr” isimli panelde Castrol, dönel ekipmanlı makinalar için yazılım, analiz ve hizmet sunan teknoloji şirketi Romax ile birlikte geliştirdiği yeni bakım platformu ile ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı. İki şirketin birlikte geliştirdiği rüzgâr enerji santrallerinde teknolojik riskleri azaltan, maliyetler ve harcamalar üzerinde kontrol sağlamaya imkan veren yeni bakım platformu ONYX InSight, rüzgâr enerjisi santrallerinde dönel ekipman teknolojileri performansı alanında yenilikçi yazılım, veri analitiği ve mühendislik çözümlerini bir araya getiriyor.

“Rüzgâr türbini yağlaması alanındaki bilgi birikimimizi paylaşıyoruz”

Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kamuran Yazganoğlu ONYX InSight ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Castrol olarak, son birkaç yıldır ülkemizde de odaklandığımız önemli alanlardan biri olan endüstriyel yağlarda yeni bir iş birliğini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Endüstriyel yağlar alanında globalde yapmış olduğumuz anlaşmalardan biri olan ONYX InSight platformu ile şimdi de Castrol’ün yağlama konusunda bilgi ve birikimini müşterilerimize sunacağız. ONYX InSight, endüstriyel yağlar alanında çok değerli gördüğümüz bir bakım platformu. Castrol olarak, uzun yıllardır rüzgâr türbini yağlaması konusundaki sahip olduğumuz tecrübelerimizi, Romax Technology’nin dişli kutusu, mil yatağı ve dönel ekipmanlara yönelik yazılım, hizmet ve veri analitiğindeki 30 yıllık uzmanlığıyla bir araya getirmekten memnuniyet duyuyoruz. ONYX InSight’ın rüzgâr enerjisi alanında işletmeciler için kestirimci bakım çözümleri ile hem operasyon hem de bakım maliyetlerini ciddi şekilde düşüreceğine inanıyoruz”.



Slider Altına