Header Reklam
Header Reklam

ABB, sürdürülebilir mobilite çözümlerini Türkiye pazarına tanıttı

29 Ocak 2019 Dergi: Ocak-Şubat 2019
ABB, sürdürülebilir mobilite çözümlerini Türkiye pazarına tanıttı

Globaldeki başarısını Türkiye pazarına da taşımayı hedefleyen ABB, elektrikli araç şarj ünitelerini Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen Teknoloji lansmanı ile Türkiye’deki çözüm ortaklarına tanıttı.

Sektörün öncü firmalarının katıldığı lansman ABB Elektrifikasyon Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Savaş ve Bina Ürünleri Direktörü Bülent Erdoğan’ın sunumları ile başladı ve konuk konuşmacı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ekonomi, finans, teknoloji ve gelecek hakkındaki yorumları ile devam etti. Sunumlar sonrası sergi alanında evsel ve ticari şarj istasyonu kurulumları için uygun olan ABB orta gerilim ve solar enerji çözümleri ziyaretçilere tanıtıldı.

Elektrifikasyon Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Savaş ürün grubu ile ilgili şunları söyledi: “ABB olarak sunmuş olduğumuz teknoloji ve bu teknolojinin getirmiş olduğu faydanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yenilikçi teknolojiyi iş ortaklarımızla paylaşmaktan memnuniyet duyduk ve ülke genelinde e-mobilite çözümlerinin daha fazla benimsenmesini sağlamaktan büyük heyecan duyuyoruz”.



Slider Altına