Header Reklam
Header Reklam

2. MENA Energy Meet Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

06 Temmuz 2021
2. MENA Energy Meet Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

30-31 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. MENA Energy Meet etkinliği, küresel ve bölgesel enerji paydaşlarını, yöneticileri, önde gelen endüstri uzmanlarını, karar vericileri, politika yapıcıları ve tüm değer zincirinden hükümet yetkililerini bir araya getirecek. 2. MENA Energy Meet sanal etkinliği taraflar için diyaloga girmek, mevcut zorlukları ve iş dünyasını tartışmak için ideal bir buluşma yeri olacak.

Hızlı değişimler yaşarken kendisini enerji endüstrisinin yeni hedefleriyle uyumlu hale getiren etkinlik, iki günlük kapsamlı oturumlar, ilgi çekici tartışmalar, zengin içerikli sunumlar ve güçlü ağlar oluşturma fırsatlarının yanı sıra kapsamlı bir B2B fuarına ev sahipliği yapacak.

GMT +4’e göre saat 10:00’da başlayacak etkinlikler kapsamında, enerji karması, Petrol ve Gaz, Yenilenebilir Enerjiler, Enerji ve Kamu Hizmetleri ile enerji endüstrisinin tüm yönlerini kapsayan konular yer alacak.

2. MENA Energy Meet, enerji geçişi ve dönüşümünün yanı sıra mevcut krizlerin ötesindeki görünümler ve önümüzdeki yıl enerji sektörü üzerindeki etkilerin analizi ile birlikte COVID-19 sonrası yeniden ekonomik canlanma yöntemlerine yer verecek.


Ayrıntılı bilgi için;
https://www.menaenergymeet.com/



Slider Altına